Referenties - Industrie

We plaatsen en onderhouden uitmuntende beveiligingsinstallaties. Meer dan 8.000 klanten vertrouwen ons. We laten er enkelen hun verhaal doen.

Square De Meeus

SQUARE DE MEEUS

Dit gebouw van +/- 6.000 m², gelegen in het centraal business district (CBD) van Brussel, is volledig afgebroken en heropgebouwd als AAA gebouw dat zal voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen inzake technologie en duurzaamheid. Branddetectie conform NBN S21-100 1/ 2 normering in dit gebouw met 11 bouwlagen. Project uitgevoerd in samenwerking met een GDW Certified partner.
Merken: LIMOTEC

Bridgestone

Bridgestone Europe nv

Brandwerende deuren zijn ontworpen om verspreiding van vlammen en rook binnen een gebouw tegen te gaan. Om dit te doen dienen ze dicht te zijn. Met het Dorgard Pro syteem zorgden wij er voor dat er geen spie onder de deur meer steekt om ze open te houden.
Merken: DORGARD

MEMA

Meerinvest Londerzeel

Industrieel nieuwbouwproject voor MEMA, gespecialiseerd in de invoer van machines, toebehoren en gereedschappen voor de metaalindustrie voor België en Luxemburg; van de eenvoudigste boor tot premium CNC machines. Gelegen in industriepark te Londerzeel. Uitvoering branddetectie volgens NBN S21-100 1/ 2 normering en inbraakdetectie afgestemd op meerdere gebruikers. Project uitgevoerd met GDW Certified partner.
Merken: SATEL - LIMOTEC

foodvision.png

Food & Vision Menen

In samenwerking  met onze partner Electrolyse werd een analoog adresseerbaar branddetectiesysteem MD2400 geïmplementeerd in de loodsen en kantoren van deze site. Daarnaast werd het geheel  uitgerust met  een inbraakdetectiesysteem bestaande uit verschillende partities voor de eigenaar & de huurders. Op verschillende plaatsen in en buiten het gebouw werd ook nog een toegangscontrolesysteem toegepast voor optimale beveiliging.

Merken: LIMOTEC

coca cola

COCA Cola Londerzeel

De bestaande adresseerbare brandcentrale werd door ons vervangen door een analoog adresseerbaar systeem. In de hal werden ter vervanging van het luchtaanzuigsysteem, dat voortdurend problemen gaf door stofontwikkeling, OSID  beams geplaatst. 
De explosievrije zones in de hal werden voorzien door EX detectoren en drukknoppen.
Ook de bluscommandocentrale, detectie in het serverlokaal en de blussing installatie (in samenwerking van de firma Expro) werden vernieuwd en gekoppeld aan de nieuwe brandcentrale door een inleesmodule.
Verder werd ook een koppeling voorzien van de gasdetektie en een automatische doormelding via de bestaande inbraakcentrale naar de control room.

Merken: LIMOTEC 

Vandemoortele

Vandemoortele Izegem (productie en R&D)

Vandemoortele commercialiseert in België bakkerijproducten in bakkerijen en zelfstandige croissanteries. Sinds de eerste diepvriesproductieafdeling startte in 1978 in België met bladerdeegplakken, croissants en chocoladebroodjes, is het diepvriesassortiment intussen sterk uitgegroeid.

Alle producten zijn gemaakt op basis van de beste grondstoffen en ingrediënten en met de modernste procestechnologieën. Hierdoor wordt een constante en hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd met het toepassen van de strengste kwaliteits-controlesystemen.

Op deze zeer grote productiesite te Izemgem stonden wij in voor de migratie van een bestaand en verouderd systeem van alarmafhandeling naar een state of the art inbraakdetectiesysteem. Dit systeem is verantwoordelijk voor de technische opvolging van verschillende processen. Dit met koppeling naar lokale bewakingsdienst en meldkamer. Project uitgevoerd binnen groter geheel van security-integratie met onze structurele partner GET dewelke het gedeelte van toegangscontrole en camerabewaking hebben uitgewerkt.

Merken: Honeywell

Yamazaki Mazak

Yamazaki Mazak

's Werelds grootste leverancier van draaibanken, freesmachines en productie systemen. Met hoofdkwartier in Nagoya, Japan, een internationale firma die geavanceerde producten maakt in Japan, Amerika, Europa en Singapore. Wij zorgden voor de studie en uitvoering van de branddetectie voor de uitbreiding van hun magazijnen. Met een geautomatiseerd gedeelte opteerden we voor high-end beam detectie in combinatie met optische melders. Dit alles in regel met de NBN S21-100 normering.

Merken: LIMOTEC – MD2400

Antwerpse Bouwwerken

Een ambachtelijke schrijnwerkerij die steeds hogerop wou: zo begint de geschiedenis van de Antwerpse Bouwwerken. De timmerman werd klokkentorenbouwer, de torentimmerman werd schrijnwerker-metselaar, en vele generaties later is Antwerpse Bouwwerken een speler op wereldniveau.

Deel van de holding Eiffage Benelux en van de Franse groep Eiffage, de bruggenbouwers die het beroemde viaduct van Millau realiseerden. Samen met een GDW Certified partner zorgde GDW Security voor de inbraakdetectie, camerabewaking en toegangscontrole in deze nieuwbouw.

Merken: BOSCH DS7400 – ROSELARE - AVIGILON

Carosserie Bogemans

Sinds 1990 staat Garage Bogemans in Grimbergen garant voor de kwaliteit die u met Mercedes-Benz associeert. Natuurlijk kiest dit familiebedrijf dan ook voor een kwalitatieve oplossing naar IP-camerabewaking in & rond hun bedrijfsgebouw. Beelden zoals steeds ook mobiel via smartphone & tablet te bekijken door de eigenaar.

Merken: AVIGILON

CAE

CAE

Op 100 meter van de landingsbaan op het vliegveld van Zaventem is het opleidingscentrum CAE gelegen, hier traint men piloten in simulatoren van diverse toestellen.

JAVA coffee

JAVA Coffee

GDW Security installeerde in de nieuwe gebouwen van koffieproducent JAVA Coffee een compleet beveiligingssysteem.

GDW Security rustte de nieuwe gebouwen uit met netwerkcamera's, analoge branddetectie, toegangscontrole en inbraakddetectie.

Europees Centrum voor Fruit & Groenten

GDW Security installeerde op de terreinen van het Europees Centrum voor Fruit & Groenten te Brussel een camerabewakingsysteem om de volledige site te overwaken.

Hier zijn alle mega-pixel netwerkcamera's verbonden met centrale videoservers voor eenvoudig beheer & bewaakte toegang.

Door de hoge resoluties slaagt men er in om deze grote oppervlakte in beeld te brengen met voldoende details voor beeldverwerking.

Biocartis

Bij het biotechbedrijf Biocartis (de vroegere gebouwen van Virco-Tibotec) installeerde GDW Security een geïntegreerd beveiligingssysteem met inbraakdetectie, branddetectie en toegangscontrole.

Bovendien staan we in voor het onderhoud van heel dat beveiligingsysteem.