Wijnants Electro bvba

De all-round betrouwbare partner in technieken! Electro Wijnants uit Hoepertingen, Borgloon, kan bogen op 25 jaar ervaring en is van alle markten thuis.

We zijn vertrouwd met alle aspecten van de technische installatie, of het nu om laag- of hoogspanning gaat, brand- en inbraakdetectie, toegangscontrole, videofonie‚ domotica, KNX-systemen of datanetwerken.

Wie beroep doet op onze vakkundige diensten, mag ook rekenen op flexibiliteit van onze kant. Snel en soepel inspelen op de vragen van de opdrachtgevers is een van de vele troeven waarover we beschikken.

Daarenboven trachten we telkens offertes volledig conform het opgemaakte bestek op te stellen. Al de werken worden door ons eigen personeel uitgevoerd, zo kan er heel snel geanticipeerd worden op de vragen van onze klant. Om de vinger aan de pols te houden van de nieuwste technieken, volgen onze medewerkers regelmatig opleidingen en bijscholingen.

Zowel privépartners als openbare partners behoren tot ons klantenbestand. Momenteel beschikken we over een erkenning klasse 5.

Contactgegevens

Wijnants Electro bvba
Hamstraat 12
3840 Hoepertinge
012 74 65 09