Brandblussers, rookdetectoren en branddekens

Brandblusser promotieVerlaagde prijzen op brandblussers, rookdetectoren en branddekens 

Dagelijk worden we geconfronteerd met allerhande risico's. Beveiliging is dus van uiterst belang, maar vaak duur. Dit zou echter geen reden mogen zijn om u minder te beschermen en daarom bieden wij kwalitatieve en gekeurde materialen tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteitsverhouding aan. 

Autonome rookdetectoren

Een rookmelder met ingebouwde batterij met een levensduur van 10 jaar, conform normering en BOSEC-gekeurd met testfunctie. In nieuwbouwprojecten is dit reeds een verplichting, maar wacht niet tot de wetgeving u dit oplegt, deze detectoren kunnen uw leven redden.

Brandblusser en -dekens

De startfase van een brand is cruciaal. Met een brandblusser en –deken heeft u alles bij de hand om een totale ravage te vermijden. Wist u dat meer dan 80% van de brandhaarden met een draagbare brandblusser geblust wordt?

De brandweer en andere veiligheidsexperts branddekens raden iedereen aan branddekens in huis te hebben. Met zo'n blusdeken kunt u snel het vuur in bijvoorbeeld kleding, pannen of bedden doven. Bovendien brengen branddekens in kleinere ruimtes, zoals keukens, minder schade toe dan brandblussers.

Bekijk hier ons aanbod