MVO

Veiligheid is een recht. Daarvoor willen wij als bedrijf af en toe onze commerciële ingesteldheid aan de kant schuiven. 

GDW Security is maatschappelijk betrokken bij diverse organisaties die niet voldoende financiële middelen hebben om broodnodige investeringen in beveiliging door te voeren. Samen met lokale vrijwilligers engageert GDW Security zich binnen verschillende projecten om installaties te plaatsen en te onderhouden die materiaal en levens zullen redden.

We organiseren elk jaar een periode waarin iedereen die onze Facebook-pagina liket, klant of niet, de mogelijkheid krijgt om een project in te dienen. Er zijn enkele basisvoorwaarden die daar aan verbonden zijn, deze kan u lezen in het reglement. Op basis van objectieve criteria kiezen we een project uit dat we verder uitwerken en zullen steunen. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Gesteunde projecten:

2021 – STEM Ondernemers voor de Klas

Vlajo STEM-Ondernemers voor de Klas

Ons bedrijf neemt deel aan ‘Vlajo STEM-Ondernemers voor de Klas’, het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen, georganiseerd door Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw (Vlajo). Een samenwerking met structurele partners Pulse Foundation en projectpartners essenscia vlaanderen, Agoria en Volta.

Bekijk de pagina

2019 – Kampenhout tegen kanker 2020 : 5000 KM Fietsen en 200 KM Lopen

Kampenhout tegen kanker

= 32.500 EUR inzamelen

Samen met alle andere teams dragen ze met ‘Kampenhout tegen kanker’ een steentje bij in de strijd tegen kanker door mee te helpen bij de fondsenwerving, die integraal naar levensbelangrijk kankeronderzoek gaat. 5,7 miljoen was het ongelofelijke bedrag dat zij met de andere 1140 fietsteams en hun achterban inzamelden om kankeronderzoek te steunen in 2019. 

Hiervoor verkopen ze cava, maken heerlijke soep en organiseren een spaghettiweekend.

Alle info hierover op de website http://kampenhoutfietst.be/ en facebookpagina https://www.facebook.com/KAMPENHOUTFIETSTTEGENKANKER/

Officiële website: www.de1000km.be 

Ook bedrijven hebben de mogelijkheid om hun steentje bij te dragen aan het bereiken van het doel. GDW Security engageert zich als sponsor op de loop- & fietsuitrusting en draagt op die manier ook deels bij om het nodige startgeld in te zamelen.

2016 – F.C. Melsbroek – inbraakdetectiesysteem

Vandalen hadden voor de tweede keer in iets meer dan een half jaar tijd de kantine van de Melsbroekse voetbalploeg gedeeltelijk tot schroot herleid en waardevolle toestellen ontvreemd. Financieel het hoofd boven water te houden is voor hen een grote uitdaging. Het bestuur en de leden werken hard om vooral de jeugdwerking voor éénieder betaalbaar te houden. GDW Security engageerde zich om de lokalen grondig te beveiligen tegen inbraken en vandalisme. Bij de ingebruikname van de nieuwe locatie in maart 2017 werd het volledige systeem mee verhuisd. Ook in hun nieuwe stek staan ze klaar om het onverwachte te verwachten.

2015 – Branddetectie kleuter- en lagere school Perk – installatie en onderhoud

In afwachting van nieuwe gebouwen werd het bestaande oude kloostergebouw, waar de lagere school is gevestigd, volledig afgekeurd voor brandveiligheid. Nieuwe investeringen waren niet meer te verantwoorden en budgetten amper beschikbaar, een sluiting was nabij. Wij engageerden ons samen met de ouderraad om de branddetectie te optimaliseren en aan te passen tot een performant werkend systeem dat betrouwbaar werkt. Het onderhoud blijven we kosteloos in eigen beheer opvolgen en uitvoeren.

2014 – Branddetectie lokalen Scouts en Gidsen Peutie – onderhoud

Samen met de leiding van deze vereniging plaatsten we in hun nieuwe lokalen de branddetectie op een zo efficiënt en budgettair vriendelijke manier. We hielden er nadien nog een spontane sollicitatie en een leuke technische collega aan over. Het onderhoud blijven we kosteloos in eigen beheer opvolgen en uitvoeren.

Uw project?

Hou onze Facebook in de gaten en waag uw kans!