MVO

Veiligheid is een recht. Daarvoor willen wij als bedrijf af en toe onze commerciële ingesteldheid aan de kant schuiven. 

GDW Security is maatschappelijk betrokken bij diverse organisaties die niet voldoende financiële middelen hebben om broodnodige investeringen in beveiliging door te voeren. Samen met lokale vrijwilligers engageert GDW Security zich binnen verschillende projecten om installaties te plaatsen en te onderhouden die materiaal en levens zullen redden.

We organiseren elk jaar een periode waarin iedereen die onze Facebook-pagina liket, klant of niet, de mogelijkheid krijgt om een project in te dienen. Er zijn enkele basisvoorwaarden die daar aan verbonden zijn, deze kan u lezen in het reglement. Op basis van objectieve criteria kiezen we een project uit dat we verder uitwerken en zullen steunen. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Gesteunde projecten:

2014 – Branddetectie lokalen Scouts en Gidsen Peutie – onderhoud

Samen met de leiding van deze vereniging plaatsten we in hun nieuwe lokalen de branddetectie op een zo efficiënt en budgettair vriendelijke manier. We hielden er nadien nog een spontane sollicitatie en een leuke technische collega aan over. Het onderhoud blijven we kosteloos in eigen beheer opvolgen en uitvoeren.

2015 – Branddetectie kleuter- en lagere school Perk – installatie en onderhoud

In afwachting van nieuwe gebouwen werd het bestaande oude kloostergebouw, waar de lagere school is gevestigd, volledig afgekeurd voor brandveiligheid. Nieuwe investeringen waren niet meer te verantwoorden en budgetten amper beschikbaar, een sluiting was nabij. Wij engageerden ons samen met de ouderraad om de branddetectie te optimaliseren en aan te passen tot een performant werkend systeem dat betrouwbaar werkt. Het onderhoud blijven we kosteloos in eigen beheer opvolgen en uitvoeren.

2016 – F.C. Melsbroek – inbraakdetectiesysteem

Vandalen hadden voor de tweede keer in iets meer dan een half jaar tijd de kantine van de Melsbroekse voetbalploeg gedeeltelijk tot schroot herleid en waardevolle toestellen ontvreemd. Financieel het hoofd boven water te houden is voor hen een grote uitdaging. Het bestuur en de leden werken hard om vooral de jeugdwerking voor éénieder betaalbaar te houden. GDW Security engageerde zich om de lokalen grondig te beveiligen tegen inbraken en vandalisme. Bij de ingebruikname van de nieuwe locatie in maart 2017 werd het volledige systeem mee verhuisd. Ook in hun nieuwe stek staan ze klaar om het onverwachte te verwachten.

2017 – VZW SLIM – inbraakbeveiliging en toegangscontrolesysteem

De VZW Slim werd opgericht door oud groepsleiders en ouders van de Scouts Zaventem om de bouw van nieuwe scoutslokalen tot een goed einde te brengen. En dit in samenwerking met de gemeente Zaventem die optreedt als bouwheer. Deze vzw heeft zeer beperkte financiële middelen en hoopt via sponsoring, crowdfunding en toffe activiteiten extra geld in het laatje te brengen. Daarom diende SLIM een MVO dossier in bij GDW SECURITY voor inbraakbeveiliging en toegangscontrole.
Ontdek er alles over

2018 – Uw project?

Hou onze Facebook in de gaten en waag uw kans!