INCERT gecertificeerd

Het certificaat INCERT verzekert u van kwalitatieve inbraakdetectiesystemen gekoppeld aan betrouwbare beveiligingsdiensten. Zo kunnen ze onder alle omstandigheden hun bewakersfunctie opnemen. GDW Security is al jaren in het bezit van het certificaat.

IncertHet merk INCERT heeft zowel betrekking op de installateurs als op de anti-inbraaksystemen. Enkel samen maken zij een betrouwbare beveiligingsinstallatie.

INCERT overkoepelt de volgende domeinen:

Houders van het INCERT-certificaat leven erg strenge kwaliteitsvoorwaarden na. De welke? Lees meer op INCERT. Het Merkcomité controleert de gecertificeerden permanent. Het resultaat: een optimale én voortdurende beveiliging.

Vooral eindgebruikers hebben dus baat bij INCERT-gecertificeerde producten en diensten. Installateur, materiaal én een meldkamer van een hoog niveau? Ze weten het zeker. Daarenboven vormt het een belangrijk argument voor verzekeraars. Een verzekering tegen inbraak vereist namelijk een INCERT-gecertificeerde installatie.

Over welke certificaten beschikt GDW Security nog? Van ongeveer 720 erkende beveiligingsfirma's hebben er amper een dertigtal zowel ISO-, INCERT- als BOSEC-certificatie. De zekerheid van gecontroleerde kwaliteit, daar gaan we voor.